stadswandeling den haag

Onze stadswandeling Den Haag is perfect voor het verkennen van de stad. Een originele manier om de Hofstad te ontdekken. Wanneer ga jij op ontdekking?

Sleutels van de stad is een speurtocht én stadswandeling in één. Het is een soort spel. Je krijgt een oude schatkaart met een route. Volg de route en je komt op de mooiste plekjes van de stad. Op de schatkaart staan vragen die je moet beantwoorden. Zoek de antwoorden op de vragen op de plekken die staan aangegeven op de kaart. Lukt het jullie om te achterhalen waar de sleutels van de stad zijn verborgen?

GRATIS AANVRAGEN

 

Leuke stadswandeling in Den Haag

Hoe leuk zijn de speurtochten van Sleutels van de stad? Dat kunnen wij zelf vertellen maar liever laten wij andere mensen aan het woord. Zij hebben de speurtocht en stadswandeling al ervaren. Hoe ervaren andere mensen de stadswandeling Den Haag? Bekijk hier de reacties:

“Den Haag heeft echt een boeiende historie en daar krijg je een goede indruk van met deze stadswandeling.”

“Een originele manier om de stad Den Haag te verkennen.”

“De speurtocht gedaan met ons gezin. Het is vooral leuk dat het niet alleen een leuke route is om te lopen maar ook gewoon een gezellig spel om samen te spelen.”

Welke plekken bezoek je tijdens de stadswandeling?

Bij de stadswandeling Den Haag ga je op ontdekking in de binnenstad. Langs de mooiste bezienswaardigheden en leukste plekjes.Waar kom je langs? En waar moet je zeker even stoppen om een kijkje te nemen?

  • Het Mauritshuis: met de mooiste schilderijen uit de Gouden eeuw
  • Binnenhof: ronddwalen op het plein langs iconische gebouwen
  • Paleis Noordeinde: het werkpaleis van de koning
  • Haagse Markt: één van de grootste overdekte markten van Nederland
  • Panorama Mesdag: cilindervormig schilderij van 14 meter
  • Passage: stijlvol Unesco monument
  • Haags historisch museum: leren over de geschiedenis van de stad

Stadswandeling Den Haag met gids

Een stadswandeling Den Haag met gids kan natuurlijk ook. Ben je daar naar op zoek? Laat het ons weten. Zelf zijn wij geen gids, maar wij kunnen je hier wel goed in adviseren. Neem gerust even contact met ons op.