speurtocht kinderfeestje

Speurtocht kinderfeestje organiseren? Sleutels van de stad is leuk, leerzaam en origineel, én een betaalbaar kinderfeestje. De speurtochten worden op maat gemaakt voor de stad of dorp van jullie keuze. En gepersonaliseerd met een foto en naam van de jarige is ook mogelijk.

Stuur ons gerust een e-mail. Dan krijg je van ons zo snel mogelijk een bericht terug met informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Wij kunnen de speurtocht digitaal versturen of per post. Dit kunnen jullie zelf kiezen. De digitale versie begint vanaf 10 euro. Deze ontvang je per e-mail en kun je zelf uitprinten. Kies je per post, dan ontvangen jullie per kind een speurtocht. Deze worden geprint op mooi papier en in een stevig brievenbuspakketje naar jullie opgestuurd. De prijs begint vanaf 5 euro per kind.

Speurtocht kinderfeestje op maat gemaakt

Waar gaan jullie op ontdekking? Met Sleutels van de stad ontdek je een stad of dorp op een leuke en leerzame manier. Bijvoorbeeld jullie eigen woonplaats. Wat weten jullie over de geschiedenis van de stad of het dorp waar jullie wonen? Met Sleutels van de stad leer je daar meer over. Zo is het kinderfeestje voor de kinderen niet alleen leuk maar ook nog eens erg leerzaam.

De speurtocht wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zijn de kinderen onder de 8 jaar? Dan zijn de vragen in de speurtocht wat makkelijker dan voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder.

Speurtocht kinderfeestje met verrassing? Dat is ook mogelijk en eigenlijk het allerleukste. In de speurtocht gaan de kinderen op zoek naar de geheime locatie van de sleutels van de stad. Aan het einde komen ze aan bij de geheime locatie: een plek met lekkernijen. Kies je voor een speurtocht met verrassing? Dan krijg je per kind een voucher bijgeleverd om op de geheime locatie iets lekkers te bestellen. Hint: het is een koude lekkernij!