stadswandeling harderwijk

Beleef een stadswandeling Harderwijk van Sleutels van de stad. Een leuke en leerzame manier om de stad te ontdekken.

De stadswandeling is een speurtocht in Harderwijk. Met een schatkaart in de hand volg je een route in de stad. Je loopt naar diverse plekken. Historische bezienswaardigheden en mooie plekjes in de stad. Op deze plekken ga je op zoek naar antwoorden op vragen. Door alle antwoorden te verzamelen kom je achter de geheime locatie van de Sleutels van de stad.

GRATIS AANVRAGEN

 

Leuke stadswandeling in Harderwijk

De stadswandeling Harderwijk is één van de meest aangevraagde spellen. Zie het als een speurtocht en stadswandeling in één. Je volgt een mooie route door de binnenstad. Langs mooie gebouwen, pleinen en straatjes, én langs het water. De route heeft een mooie tijdsduur. Tussendoor heb je voldoende tijd om eens binnen te kijken bij een winkeltje of om ergens een drankje te drinken op het terras. Wat vinden andere mensen van de speurtocht in Harderwijk?

“Harderwijk is één van de leukste steden van Nederland. Via deze stadswandeling kun je de stad op een mooie manier verkennen.”

“Leuk om te doen met kinderen en zij leren er ook nog eens veel van.”

“Een mooie route langs de belangrijkste bezienswaardigheden en bijzondere plekjes.”

Welke plekken bezoek je tijdens de stadswandeling?

Bij de stadswandeling Harderwijk volg je een route langs mooie bezienswaardigheden en bijzondere plekjes. Langs welke plekken loopt de route? En waar moet je zeker even een kijkje gaan nemen?

  • Vischmarkt: historisch plein
  • Stadsstrand: een strandbeleving in de stad
  • Oude stadhuis: een prachtig gebouw
  • Smeepoort: de oude stadspoort
  • Marius van Dokkum museum: een markante historische locatie
  • Molen De Hoop: authentieke stellingmolen
  • Zuiderzeeboulevard: mooie plek langs het water

Kijk voor meer informatie ook eens op de website van Beleef Harderwijk.

Stadswandeling Harderwijk met gids

Een stadswandeling Harderwijk met gids? Leuk idee. Zeker doen! Wij bieden zelf geen rondleidingen aan maar kunnen je hier wel verder bij helpen. Neem gerust even contact met ons op. Dan ontvang je van ons een aantal tips over een stadswandeling Harderwijk met gids.