Italië

Peschiera del Garda

wat te doen in peschiera spel

Ga op avontuur, puzzel en ontdek de mooie plekjes aan het water.

Op ontdekking in Peschiera

Sleutels van de stad Peschiera del Garda is een vakantiespel, speurtocht en stadswandeling in één. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud maar eigenlijk gewoon leuk voor het hele gezin.

  • Een spannend vakantiespel voor kinderen
  • Een speurtocht langs de mooiste plekjes van Peschiera del Garda
  • Een leuke en leerzame activiteit om het stadje Peschiera del Garda te ontdekken

Voordat je vertrekt naar Peschiera del Garda ontvang je thuis een geheime envelop met uitleg over een speciale missie. Jullie gaan op zoek naar de geheime locatie van de sleutels van de stad. Om deze te vinden moet je opdrachten uitvoeren. Je moet puzzelen, speuren naar antwoorden en goed rondkijken in het stadje. Lukt het jullie om deze missie goed uit te voeren?

Sleutels van de stad Peschiera del Garda

Wat te doen in Peschiera del Garda?

Wat te doen in Peschiera met kinderen? Wat dacht je van een leuke speurtocht om het schilderachtige stadje te ontdekken?

Sleutels van de stad is een leuk vakantiespel voor kinderen. En de perfecte activiteit om een stadje zoals Peschiera del Garda te ontdekken.

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Peschiera del Garda?

Beleef een leuke speurtocht in Peschiera del Garda. Welke plekken ga jij ontdekken?

Beklim de vesting voor een prachtig uitzicht. De ommuring van het stadje stamt uit de Middeleeuwen. Vanaf het noordoostelijke stukje van de vesting heb je een prachtig uitzicht over het kanaal. Je ziet dan ook de talrijke leuke terrasjes aan de waterkant.

Geniet op één van de terrasjes aan de waterkant. Langs het kanaal loopt een autovrije weg. Je vindt hier tal van leuke terrasjes, waar je heerlijk kunt eten, met een mooi uitzicht over het water.

Bezichtig de kerk San Martino. Aan het Piazza Ferdinando di Savoia. Het is één van de oudste kerken in het Bisdom van Verona en de moeite waard om te bezoeken.

BESTELLEN

Nog meer tips? Op de website Vakantie-met-kinderen.com vind je nog meer informatie over het Gardameer met kinderen.