Tips en trips

Klein Berlijn Apeldoorn: trendy en verrassend

klein berlijn apeldoorn gerechten

Een fijne sfeer, goed biologisch eten en een speelhoek voor kinderen.

Met Sleutels van de stad ontdek je samen de mooiste plekken van een stadje. Dus laten we ook graag zien wat de hotspots zijn op de route. Tips voor tussendoor: bijzondere bezienswaardigheden en leuke adresjes om wat te eten en drinken met kinderen. Een leuke tip voor Sleutels van de stad Apeldoorn is Klein Berlijn, een restaurant met een fijne sfeer en goed eten. 

Een fijne plek met verrassende gerechten

Klein Berlijn is gevestigd in het centrum van Apeldoorn. Het restaurant staat voor eten van topkwaliteit, met onbewerkte producten uit de natuur. Goede maaltijden tegen een redelijke prijs. Met veel verrassingen op de menukaart, die regelmatig verandert. Bij een diner kun je kiezen voor een verrassingsmenu, van 3, 4 of 5 gangen. De chef gaat dan volledig zijn gang op basis van wat de wensen die je als gast doorgeeft.

Klein Berlijn Apeldoorn is een goede keuze als het gaat om gluten-, lactose- en suikervrij eten. Ook is er altijd voldoende keuze uit vegetarische en veganistische gerechten. Groenten komen uit een eigen groentetuin, waar er veel aandacht is voor ecologisch duurzaam groente kweken.

Op dinsdag is het restaurant gesloten. De overige dagen kun je er terecht voor lunch en van woensdag t/m zondag ook voor diner. Liever thuis eten? Bij Klein Berlijn kun je ook eten bestellen en afhalen.

klein berlijn apeldoorn lunch

Klein Berlijn Apeldoorn voor de kleintjes

Met kinderen lunchen in Apeldoorn? Dan is Klein Berlijn een fijne plek. Op de menukaart staan leuke gerechten voor de kleintjes. De Buurman en buurman, een verkeerd gemaakte tosti met krokante kaas. Rolletje bolletje, een wit bolletje met appelstroop of chocopasta. Maar ook mini minies, blij ei en een slaatje voor m’n maatje.

Voor of na het eten kunnen de kinderen zich vermaken in de speelhoek met keukentje. Voor aan tafel zijn er ook kleurboeken.

Speel je Sleutels van de stad in Apeldoorn, dan is Klein Berlijn een leuke tip voor tussendoor. Een leuke plek om even bij te komen en lekker te lunchen.