België

Brugge

wat te doen in brugge spel

Ga op zoek naar de geheime antwoorden in de mooie binnenstad.

Sleutels van de stad Brugge

Sleutels van de stad Brugge is een vakantiespel, speurtocht en stadswandeling in één. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud maar eigenlijk gewoon leuk voor het hele gezin.

  • Een spannend vakantiespel voor kinderen
  • Een speurtocht langs de mooiste plekjes van Brugge
  • Een leuke en leerzame activiteit om het stadje Brugge te ontdekken

Jullie gaan op zoek naar de geheime locatie van de sleutels van de stad. Om deze te vinden moet je opdrachten uitvoeren. Je moet puzzelen, speuren naar antwoorden en goed rondkijken in het stadje. Lukt het jullie om deze missie goed uit te voeren?

Wat te doen in Brugge?

Wat te doen in Brugge met kinderen? Wat dacht je van een leuke én leerzame activiteit, om Brugge beter te leren kennen?

Sleutels van de stad is het perfecte spel om samen met kinderen een stad te ontdekken. De route van het spel brengt je naar de mooiste plekjes van de stad. Wat te doen in Brugge tijdens het spel?

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Brugge?

Zie het echte Brugge vanaf het water. De speurtocht van Sleutels van de stad Brugge gaat over land, en dan is Brugge al mooi, maar de allermooiste plekjes van Brugge ontdek je vanaf het water. Dus neem tijdens het spel vooral even de tijd voor een rondvaart door de kanalen. Bewonder de bruggen en mooie pandjes aan de waterkant.

Beklim het Belfort en kijk uit over de Grote Markt. Het is wel een flinke klim. 300 trappen, en dan ben je bovenin de toren. Maar het is de moeite waard, want het uitzicht is fraai. Je kunt helemaal rond kijken, en bij goed weer zie je zelfs de kust. Het Belfort ligt op de route van het spel.

Rust even uit op de Grote Markt. De Grote Markt is het hart van het centrum van Brugge. De perfecte plek om even uit te rusten tijdens het spel. Onder het genot van een hapje of drankje op een terrasjes of op één van de bankjes terwijl je kijkt naar de bedrijvigheid op het plein.

BESTELLEN