Duitsland

Saarburg

wat te doen in saarburg spel

Ontdek de vele mooie plekjes van het sprookjesachtige Saarburg.

Sleutels van de stad in Saarburg

Sleutels van de stad is een speurtocht, vakantiespel en stadswandeling in één. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar ook leuk voor volwassenen. Hoe het precies werkt lees je in de uitgebreide speluitleg.

 

Sleutels van de stad, editie Saarburg

  • Een speurtocht in het stadje Saarburg
  • Een leuk en leerzaam vakantiespel om het stadje te ontdekken
  • De route brengt je naar de mooiste en leukste plekken van Saarburg

Wat te doen in Saarburg?

Wat te doen in Saarburg? Dit sprookjesachtige stadje aan de Moezel zit vol verrassingen. Met Sleutels van de stad ontdek je de mooiste en leukste plekken van het stadje.

Wat ga je doen tijdens de speurtocht in Saarburg?

Sleutels van de stad is bedoeld om te ontdekken. Dus neem daar ook zeker de tijd voor. Wij vertellen je graag onze tips voor tussendoor, over wat te doen in Saarburg tijdens de speurtocht.

Bewonder de waterval midden in het stadje. Door het stadje stroomt een kleine zijrivier van de Saar. Op een punt vlakbij de gezellige restaurantjes en winkeltjes zie je ineens het water naar beneden denderen. Een mooi schouwspel dat je kunt aanschouwen vanaf verschillende uitkijkpunten.

Neem de Saarburg kabelbaan naar de Warsberg. Vanuit deze ouderwetse stoeltjeslift heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Op de Warsberg vind je een restaurant met een groot speelgedeelte voor kinderen. En voor kinderen die van wat meer actie houden is er ook de spectaculaire rodelbaan.

Stap aan boord van de Saarbahn. Dit toeristentreintje maakt een rit van een half uur door Saarburg. Een leuke afwisseling met de speurtocht en een leuke beleving voor kinderen.

 

Tags: