Tips en trips

Corner Bakery Maastricht: genieten van mooie gerechten

corner bakery maastricht ontbijt

Een hippe plek met heerlijke gerechten die mooi worden opgemaakt.

Met Sleutels van de stad ontdek je samen de mooiste plekken van een stadje. Dus laten we ook graag zien wat de hotspots zijn op de route. Tips voor tussendoor: bijzondere bezienswaardigheden en leuke adresjes om wat te eten en drinken met kinderen. Een leuke tip voor Sleutels van de stad Maastricht is Corner Bakery Maastricht, de plek voor liefhebbers van mooi en lekker eten. 

Voor liefhebbers van mooi en lekker eten

Corner Bakery Maastricht is de ‘place to be’ voor foodies, oftewel dé plek voor liefhebbers van mooi en lekker eten. Gevestigd op een prachtige locatie aan het Vrijthof, in het centrum van de stad. Het publiek is gevarieerd. Van nieuwsgierige toeristen tot hippe studenten en jonge moeders.

Over de top sandwiches, taartjes en huisgemaakte ‘freak shakes’. De gerechten zijn niet alleen bijzonder lekker, maar vormen ook mooie plaatjes. Corner Bakery staat bekend om de mooie, vrolijke opmaak van de gerechten. Geniet van een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een lekkere, snelle hap in de avond. Corner Bakery Maastricht is zondag t/m woensdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur en van donderdag t/m zaterdag tot 22.00 uur.

Corner Bakery Maastricht voor kinderen

Corner Bakery is ook zeker een leuke plek om te bezoeken met kinderen. Op de menukaart staan zoveel leuke gerechtjes. Ook bekende gerechten voor kinderen: tosti ham-kaas, toast met Nutella, croissant met jam of heerlijke pannenkoekjes met fruit. En ook heerlijke tussendoortjes, zoals huisgemaakte taart, brownies, cupcakes en milkshakes. Er is zoveel lekkers, het is eigenlijk te veel om op te noemen.

Wil je de kinderen echt verwennen? Of jezelf? Bestel dan een zelfgemaakte freak shake. Een shake gemaakt van biologisch roomijs, een donut, slagroom en allerlei lekkere decoratie. Heb je ooit zoiets gegeten?

corner bakery maastricht freakshakes

Corner Bakery Maastricht is makkelijk te bereiken. Via een mooie wandeling door het centrum van Maastricht of met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de grote Q-park garage onder het Vrijthof.

Speel je Sleutels van de stad in Maastricht, dan is Corner Bakery Maastricht een heerlijke tip voor tussendoor. Een leuke plek om te genieten van een heerlijk ontbijt, lekkere lunch of uitgebreide lekkernijen.